Stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja
Stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja

Nutricionistički savjeti

Ne znaš pruža li ti tvoja veganska prehrana sve potrebne hranjive tvari? Zanima te možeš li biljnom prehranom očuvati svoje zdravlje? Neprestano slušaš o proteinima i željezu i želiš čuti mišljenje stručnjaka? Baviš se sportom i trebaš specijalizirani savjet?

Na sva tvoja pitanja o zdravlju, fitnesu i veganskoj prehrani odgovaraju naši stručnjaci nutricionizma i medicine. Neka od najčešćih pitanja i odgovora pročitaj ovdje.

postavi pitanje

- Stručnjaci o veganskoj prehrani -

 • Dr. med. Martina Miklić Bublić

  Dr. med. Martina Miklić Bublić

  Zdrav način života, pravilna prehrana i očuvanje zdravlja područja su kojima se bavim. Posebno me veseli kada svoja znanja mogu podijeliti s ljudima koji žele napraviti promjenu u svojem životu i približiti se korak bliže zdravlju i dobrom osjećaju.

 • Dr. sc. Dubravka Novotni, doc.

  Dr. sc. Dubravka Novotni, doc.

  Docentica na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu , gdje je obranila doktorat iz nutricionizma. Stručnjakinja za žitarice. Suradnica na hrvatskoj inačici inicijative futurefood.org. Pobornica održiva načina življenja.

 • Mag. nutr. Ivana Šimić

  Mag. nutr. Ivana Šimić

  Diplomirala nutricionizam na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu. Pristalica holističkog pogleda na život i zdravlje - filozofije koja uzima u obzir cjelinu, a ne samo pojedine dijelove. Osim nutricionizmom, slobodno vrijeme provodi baveći se aromaterapijom i fitoterapijom, a za lijepog vremena možete ju sresti na Jarunu.

 • Mr. sc. Darko Jurić, certificirani nutricionist

  Mr. sc. Darko Jurić, certificirani nutricionist

  Raw food chef, pisac, holistički orijentiran savjetnik za zdrav život i sirovu hranu, zaštitnik prava životinja i raw vegan. Suosnivač je koncepta  „art of raw”, temeljenog na razumijevanju prirode i održivog, cjelovitog načina života. Magistrirao je akupunkturu i botaničku medicinu na prestižnoj školi Emperor’s College of Traditional Oriental Medicine u Santa Monici (Kalifornija), a na sveučilištu American Health Science u Coloradu postaje certificirani specijalist nutricionist.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija